GUIDE TIL MALDIVERNE

GUIDE TIL SINGAPORE

Hey loves! Tredje indlæg i guide-serien om asiatiske lande skal handle om Singapore. Hvis I er interesserede i at læse om Sri Lanka og Maldiver, skal I blot trykke på de nedskrevne steder.

Singapore er charmerende, rent og flot. Man kan mange steder læse om Singapores hårde kurs, og det kan også delvist bekræftes efter tidens foretagne. I følge en rapport fra Amnesty International fra 2009, er omkring 440 personer blevet henrettet siden år 1991. I følge en rapport fra Human Rights Watchs i 2007, har omkring 6-7000 individer af det mandlige køn igennem årene fået stokkeslag.Det er ret vildt at tænke på, at normer og regler kan være så forskellige, når man sammenligner med Danmark. Et endnu vildere fact; staten i Singapore har bødestraffer for at smide affald på gaden i form af skrald, cigaretskodder og tyggegummi (de slags ordensregler kunne Danmark nu godt overveje med alt det klamme tyggegummi der ligger over gade og stræde lol). Når det så er sagt, mærkes den strikshed på INGEN måde når man er rejsende. Alle menneskerne er så søde og imødekommende i Singapore.

Der er super meget at lave i Singapore, men mit ophold var ikke specielt langt, så guiden nedenfor er derefter.

♥ Little India – Specielt efter mørkets frembrud.

♥ Chinatown – God mad og god stemning!

♥ Buddha Tooth Relic Temple – Super flot, husk ingen barer skuldre eller knæ.

♥ Gardens by the Bay.

♥ Marina Bay Sands – Hotellet her har man ikke råd til en overnatning i, men man kan komme ind i bygningen, samt op og se den berømte og luksuriøse infinity pool! Super oplevelse. Tag derhen kl. 16-17 og bliv der indtil mørket falder på. Udsigten er fænomenal både dag og aften.

aaag_4962

img_4991

img_5006

aaaaaa03890835_n

img_4894

img_4883

img_4927

face529

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL MALDIVERNE