Must-see guide (Maldiverne)

Døden

Hey loves. Dyster titel til et blogindlæg, I know… Jeg har bare i de sidste par dage siddet og tænkt tanker om døden i lange baner. Alle hjerter stopper med at slå på et tidspunkt. Det er naturligt men sommetider skide hårdt at acceptere og tænke på…
Døden er hvad der giver livet mening. Det er hvad der gør livet så smukt. Tiden vi er her i er ikke en evighed. Uvisheden om hvornår døden tager over vil altid være der, og dét er derfor vi skal leve hver dag, som var det den sidste. Være glade, taknemmelige og se det smukke og prisværdige i ting der ikke kan købes for penge. ❤
Alligevel kan jeg ikke skjule min frygt for døden. Specielt ikke for mig selv… Jeg finder det skræmmende, at skulle undvære en person på et ukendt tidspunkt. En person som man har kendt hele livet, eller måske kun kortvarigt… Jeg synes at det er uhyggeligt, også selvom døden er helt naturlig og alle menneskers slutning.

 

carina_nebula

Alt dør på et tidspunkt. Selv stjernerne. Stjerne til støv og støv til stjerne. En supernova er tunge stjerners død. En supernova er begyndelsen på noget nyt. Vi er børn af stjernestøv, ligesom alt andet. Vi lever i en mirakuløs verden og et endnu mere spektakulært univers. Universet udvider sig, men man ved ikke om det er endeligt eller uendeligt. Der bor utallige stjerner og planeter. Vi lever på en blå planet, hvor månen i det fjerne påvirker havet.
Kosmos er mere end rigeligt til at overbevise mig om, at der findes mirakler. Vi er i universet og universet er i os. Derfor tror jeg også på, at et farvel altid er et på gensyn, på den ene eller den anden måde.. ❤

 

– T

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Must-see guide (Maldiverne)