Must-see guide (Maldiverne)

FRYGT IKKE DØDEN KÆRE DU

Hey loves.

I de sidste par dage har jeg tænkt tanker om døden i lange baner. Alle hjerter stopper med at slå på et uvist tidspunkt. Det vi skal huske er, at når døden er her, er vi her ikke længere, og når vi er her, er døden her ikke. Døden er godt nok omkring os, når vi mister vores kære, men stjernerne vil altid lyse klart ned til os. Husk at sorg er kærlighed til dem, vi ikke kan nå, men som vi mødes med igen.
På en eller anden måde, er døden hvad der gør livet meningsfuldt (men også til tider meningsløst). At tiden vi har er begrænset og langt fra evig i universets historik, ser jeg som en mulighed. Vi skal som sagt ikke bekymre os om døden, men sætte fokus på hverdagen, og få det gode ud af enhver given situation. Med andre ord skal vi huske at leve i nuet, og leve vores dage som vi ville gøre det, før vores sidste – være glade, taknemmelige og se det smukke og prisværdige i det, der ikke kan købes for penge. På baggrund af min holdning til døden, som I har læst ovenfor, er jeg stadig bange – ikke for at miste mig selv til universets stjernebillede, men for at længes efter dem, der nu måtte forlade jorden før mig selv. På tidspunkter hvor frygten for døden opstår, husker jeg mig selv på, at det er den mest naturlige ting, og alle levende væsners ”afslutning” (hvis der altså er en afslutning). Alt dør på et tidspunkt. Selv stjernerne. Stjerne til støv, og støv til stjerne. En supernova er tunge stjerners død. En supernova er begyndelsen på noget nyt. Vi er børn af stjernestøv. Vi lever i en mirakuløs verden og i et endnu mere spektakulært univers. Universet udvider sig, men man ved ikke om det er endeligt eller uendeligt. Universet er sågar bosted for utallige stjerner, planeter og væsner (f.eks. mennesket). Mennesker lever på en blå og frodig planet, hvor månen i det fjerne påvirker havet. Verdensrummet er mere end rigeligt til at overbevise mig om, at der findes mirakler. Vi er i universet, og universet er i os. Derfor tror jeg også på, at et farvel altid er et på gensyn – på den ene eller den anden måde. ❤

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see guide (Maldiverne)