Gallakjoler - 1.g

Must-see guide (Sri Lanka)

Hey loves! Dette indlæg er det første i en forholdsvist lang serie om steder i Asien, som jeg har besøgt og hvilke ting og andet der SKAL opleves de forskellige steder.
Indlægget her har været utrolig efterspurgt, hvilket nok er fordi, at Asien er et super populært område at rejse rundt i.
Jeg vil gøre mit bedste for at lave en slags ’’Guide’’ til de steder i Asien, som jeg selv har besøgt. Jeg havde egentlig tænkt mig at lave et langt indlæg til at starte med, men det ville simpelthen blive for langt… Derfor laver jeg en serie og et indlæg om hvert enkelt sted.
I hvert indlæg vil der være en en personlig mening og beskrivelse af stedet, billeder og selvfølgelig en lille guide.

Så lad os komme i gang!

Sri Lanka:

Sri Lanka er et utroligt land. Faktisk et af mine favoritter. Her finder man den mest fantastiske natur, et utroligt dyreliv og mange kulturer. Jeg var her i ca. 3 uger, hvilket var perfekt. Jeg fik set det, som jeg ønskede og kom rundt til forskellige steder. Der er virkelig mange aktiviteter og ting at se på Sri Lanka, så rejsen kan umuligt blive kedelig!
Som I kan høre, har jeg et helt specielt forhold til Sri Lanka. I truly love it!
Nedenfor kan du læse min must-see guide.

 

Must-see guide:

 1. Sigiriya (The Lion Rock) er klart et besøg værd. Flotte park områder, en kæmpe fascinerende klippe og en storslået udsigt du aldrig vil glemme. Dette kræver så bare at klippen bestiges, hvilket jeg stærkt anbefaler at man gør!
 2. Pinnawala – Utrolig flot og idyllisk sted jeg vil have med mig i minderne for evigt.
 3. Sejltur på forskellige floder – Dejlig rolig dagsaktivitet.
 4. Besøg en lokal skole.
 5.  Jeepsafari i Minneriya – Frie elefanter og en masse af dem! Fantastisk.
 6. Dambulla-grotterne (Det gylne tempel i Dambulla) – Evt. arranger en guidet udflugt.
 7.  At søge ind i lokalbefolkningen og undersøge kulturen samt nationale specialiteter.
 8.  Find en cykel og se landet fra andet end hovedvejen. Tag en cykeltur af små stier og opdag naturen på nært hold.
 9.  Besøg byen Kandy i højlandsprovinsen og tag et kig forbi de religiøse og historiske mindesmærker.
 10.  Besøg lokale træværksteder – Unikt håndværk der imponere enhver!
 11.  Kitulgala white river rafting – Vildt sjovt og naturen set fra floden er et syn for guder. Selv efter over to år, kan jeg stadig mindes det syn og konkludere at det må være det smukkeste nogensinde.
 12. Udflugt til Temple of the Tooth.
 13.  Ophold i Ella.
 14. Lær at surfe i Arugam Bay – husk rigeligt vand og en bikini top med stropper (jeg fik selv hedeslag under en surfing-lektion og min Triangl bandeau top røg af under vandet efter et surf-styrt……. Not cool).
 15. Besøg teplantagerne – spændende og flot natur.
 16.  Yala Wildlife Sanctuary – Her kan man også tage på safari. Vi havde en super sjov tur.
 17.  Hikkaduwa – Strand, lækre surfer dudes, flotte muslinger og et salt hav!

  Jeg vil ikke anbefale besøg på elefantbørnehjem, idet jeg selv følte at det var langt mere en populær turistattraktion end et såkaldt børnehjem. Jeg er ikke tilhænger af at støtte turistattraktioner, hvor dyr er en del af det.

 

Billeder fra Sri Lanka

_mg_0065

_mg_1130

_mg_9966

_mg_0726

_mg_1420

_mg_1479

_mg_1406

_mg_0519

_mg_0554

_mg_0510

img_2623

_mg_0419

_mg_2453

_mg_0044

_mg_0045

_mg_2209

_mg_0136

_mg_2230

_mg_1245

_mg_1281

_mg_0595

_mg_0649

_mg_0898

_mg_1022

2 kommentarer

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallakjoler - 1.g