Avenue brunch-date

Gallakjoler – 1.g

Hey loves! Tiden er inde til det sidste blogindlæg omhandlende gallakjoler. Denne gang er fokus på de flotte mini kjoler. I kan finde de tidligere indlæg med midi kjoler til 2.g HER, og maxi kjolerne til 3.g HER.

Kjolerne jeg nedenunder har fundet frem til 1.g’erne, er jeg selv helt solgt i. Kjolerne er perfekte til et første galla, men kan samtidig også bruges til en fin middag eller lignende.
I 1.g handler det om at give den gas. Kjolerne må derfor gerne være spralske og livlige. Dog mener jeg, at det enten er farven eller selve kjolen der skal lægges mærke til. Derfor er langt størstedelen af de valgte kjoler i nude kategorien, netop fordi at kjolernes snit og detaljer træder i karakter. Den rosa nude farve kan både styles med guld eller sølvsmykker, så der er en høj sandsynlighed for, at I har noget i gemmeren der kan bruges!

Som sagt er jeg helt solgt i alle kjolerne, men mine tre favoritter må være 2, 4 og 7. Meget forskellige kjoler, men alle som en har de et strejf af elegance og er bare vildt søde.
galla-1-g

1. High Neck Plunge Lace Mini Dress // 2. ASOS Scuba Drama Sleeve Mini Bardot Dress // 3. ASOS One Shoulder Scuba Deep Fold Mini Dress // 4. Plisse Loose Dress
// 5. Fold Over Bust Dress // 6. Lace Contrast Dress // 7. Frill Dress // 8. Velvet Wrapped Dress // 9. Sparkly Lace Dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avenue brunch-date