Put disse 4 huskeregler ned i lommen

10 steder jeg drømmer om at besøge

Hey loves! Velkommen til endnu et rejserelateret blogindlæg. I dette indlæg vil jeg skrive 10 af mine rejseønsker ned, selvom det faktisk er svært, når jeg i bund og grund vil udforske og se hele planeten, lol. Det kender alle rejselystne personer nok selv til!

 

Here we go!

 

 1. Japan (gerne i foråret)
  1608_special_toto_main
 2. Chile
  torres-del-paine_guanaco-fra-lama-familien_141210912
 3. Rom
  storbyferie-rom-oplevelser
 4. Brasilien
  christusstatue
 5. Madagaskar
  10115758
 6. Zanzibar
  essque-zalu-zanzibar-20120907222535
 7. Mexico
  mayan_temple
 8. U.S.A (specielt Californien)
  california
 9. Italien (Venedig)
  skaermbillede-2017-03-11-kl-16-09-37
 10. Malta
  malta_havet_badevand_klippeskra__ning

 

Jeg indrømmer at mine rejseønsker strækker sig meget bredt. Men disse destinationer er altså lige pt. på min top 10!

Det er i virkeligheden utrolig svært for mig, at skrive en liste over lande, som jeg gerne vil opleve. Jeg har det sådan, at alle de steder jeg endnu ikke har set faktisk står på min liste. Jeg vil utrolig gerne se mere til Europa og mit eget hjemland Danmark. At rejse er et vidt begreb og derfor behøver det slet ikke at være til et andet kontinent. Du kan sagtens tage på oplevelse i dit eget land. Et eksempel kunne være, at jeg helt vildt gerne vil til Aarhus og se al kreativiteten. Jeg har aldrig været i Aarhus, hvilket egentlig er for dårligt..
Når jeg engang flytter væk fra Bornholm, må jeg tage en rejse til Aarhus!
Det var lige lidt dagdrømmeri fra min side af. Jeg håber at I alle sammen har det fantastisk! Og hvis ikke? Så husk at det oftest er hvad man selv gør det til.

Kys og kærlighed herfra!

– T ❤

2 kommentarer

 • Mathilde

  Chile ❤️ Hvis du får chancen, så tag afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Det kan du tro, at jeg vil gøre! Hvor i Chile har du været? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put disse 4 huskeregler ned i lommen