Mere og mindre (tidsløse råd)

#atrejseeratleve – ikke bare et hashtag

Hey loves! Så blev det tid til et personligt indlæg.

#atrejseeratleve er et meget brugt hashtag på min Instagram; specielt når jeg er ude at rejse, hvilket også giver god mening, haha! Men faktisk er det ikke bare et hashtag..
“At rejse er at leve” er faktisk bogstavligt. I hvert fald for mit vedkommende. Det at rejse fik mine øjne åbnet i en blind periode af mit liv, og jeg så pludselig glæden ved livet igen. Da jeg var blind på livet, så jeg kun gennem farvede øjne.
Farvet af de sociale mediers “perfektionisme”…
Jeg så det perfekte på internettet konstant, men jeg så ikke perfektion i mit spejlbillede.
Det ødelagde mig mere dag efter dag, og efter to år var jeg nærmest bare et hylster med et falsk smil, så alle fik troen om at det hele bare var fryd og gammen. Jeg vidste udmærket, at jeg befandt mig et sted, som jeg ikke brød mig om. Jeg var i et usundt forhold med mig selv. Jeg var fremmed for mig selv, svøbt ind i had til min krop og til omverdenen. Jeg ville være glad og lykkelig igen – fordi sådan ser jeg mig selv; det er sådan jeg er, altid har været og altid vil være! Glad, positiv og lykkelig.

Da jeg kom hjem fra min Sri Lanka og Maldiverne udenlandsrejse for et par år siden, gik det langsomt op ad bakke og skyerne forsvandt en efter en fra den mørke himmel der havde hængt ned over mig. Jeg begyndte at se med hjertet, og ikke blot med øjnene. Jeg fik glæden igen. På en eller anden måde var alle de erfaringer og oplevelser altså en øjenåbner.
En slags åbenbaring.
En udenlandsrejse, men samtidig en personlig rejse.

Det at rejse er for mig at leve, idet jeg føler rejsen gav mig modet på livet igen, og fik mig til at vokse som menneske. Jeg blev glad og endte med at være lykkelig. Lige som jeg stadig er nu snart 3 år efter! Glad, positiv og lykkelig. Livet og hverdagen bliver kun bedre, men selvfølgelig udfordrer livet os af og til.

Det er svært at “indrømme” at man har haft det svært. Også selvom det er flere år siden nu. Alligevel deler jeg det her på bloggen. Deler det med jer der følger med, i håb om at det måske bare kan hjælpe én af jer. Du er aldrig alene. Heller ikke selvom det til tider kan føles sådan.

Jeg ved ikke om nogen af jer befinder sig i en svær periode, hvor alt bare er mørkt.. Men jeg ved at der er lysere tider forude.
Det LOVER jeg. Så længe DU VIL derhen hvor solen skinner. ❤

Lille reminder til alle om, at livet er det hele værd. Find smilet frem, vær dig selv og lev dit liv på din måde.

Knus

– T <3

_mg_0427
(Sri Lanka 2015) 

img_2772
(Sri Lanka 2015, min bedste veninde og jeg)

11224058_10207716751659590_2708514407412736661_n
(Maldiverne 2015)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere og mindre (tidsløse råd)