Gallakjoler - 3.g

Hvor mange penge brugte jeg inden afrejse?

Hey loves! Mange af jer skriver til mig angående ’’penge-spørgsmålet’’ og er nysgerrige efter at høre om økonomien.

‘’Hvor meget koster sådan en lang rejse?’’

Rigtig godt spørgsmål, og derfor vil jeg dele spørgsmålet op i to indlæg. Dette indlæg kommer til at handle om, hvor mange penge jeg brugte inden afrejse og hvad pengene blev brugt til. Det næste indlæg vil handle om, hvad hele rejsen alt i alt har kostet for mit vedkommende.

Når, let’s get to it! Jeg springer lige ud i beløbet og vil derefter forklare hvad pengene er blevet brugt på.
Inden afrejse brugte jeg ca. 20.000 danske kroner. Ja, det lyder ret vildt og dyrt, men der er mange ting, som der skal være styr på før en lang rejse på fire måneder.

Alle flybilletterne blev bestilt hjemmefra (foruden en enkelt), og er derfor en af de store udgifter i regnestykket. For alle flybilletterne gav jeg 9.800 DKK. Derudover skal der en del vacciner til, og denne udgift kostede mig 2.443 DKK (vaccinen japansk hjernehindebetændelse er en ren pengesluger!!). En backpacker skal selvfølgelig også have en backpack, og jeg investerede i en fjällräven backpack der kostede 1.800 DKK. Dyr taske, men helt sikkert et godt køb. Der er ikke meget ved at rejse rundt som backpacker med en billig taske der går i stykker efter en måned..

Så kommer vi til forsikringen. Jeg bestiller altid min rejseforsikring over Gouda. Jeg gav 3.500 DKK. for en rejseforsikring med hele molevitten. For mig er det enormt vigtigt at føle mig tryg og samtidig vide, at min familie ikke skal af med dyre domme, hvis jeg skulle komme slemt til skade i udlandet; derfor, altid sørg for at lave en god rejseforsikring! Hvis der er noget man absolut ikke bør spare på, er det sikkerheden.
De sidste udgifter er alt småtteriet. Vandresko (800 DKK) og små ting som solcreme, aftersun osv.

Som i kan fornemme er der en masse udgifter før en afrejse. Selvfølgelig kan man gøre det billigere, men for at sikre sig selv, er det en vigtighed at investere i de nødvendige vacciner, malaria piller, rejseforsikring m.m.

Jeg håber at det sætter tingene i perspektiv og at I der havde spørgsmål omkring emnet er blevet klogere.

Til sidst vil jeg gerne ønske jer alle en dejlig dag! Husk at få det bedste ud af hverdagen.
Kys og kram fra mig.

– T <3

2inden-afrejsecollage

 

1 kommentar

  • Josefine

    Hej Thea,
    Jeg sidder selv og skal købe flybilletter til Vietnam og Singapore, og jeg kunne godt tænke mig at høre hvor du har købt dine flybilletter igennem? Købte du dem alle på en gang eller købe du dem af flere omgange? Venlig hilsen Josefine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallakjoler - 3.g