Hvor mange penge brugte jeg inden afrejse?

Gallakjoler – 2.g

Hey loves! Så blev det tid til endnu et galla-blogindlæg, denne gang omhandlende lækre og simple midi kjoler til 2.g’erne. Hvis du er 3.g’er kan du tjekke mit tidligere indlæg ud med maxi kjoler her.
Personligt synes jeg, at man bør holde traditionen tro ift. gallakjolerne. Korte, mellem og lange kjoler alt efter hvilken årgang man tilhører. Normalt er jeg ikke tilhænger af, at man skal holde sig indenfor stregerne, men i dette tilfælde mener jeg, at man skal følge de uskrevne gym-regler. Der er bare en eller anden charme ved de forskellige længder af kjoler til et galla.

Midi kjolen er classy og sexet, så derfor er der ingen grund til at vælge en maxi kjole, kære 2.g’er.
Kjolelængden er i de sidste par år blevet meget populær. Det kan vi takke mange celebrities for! Blandt andet Jennifer Lopez og the Kardashians.

Nedenfor har jeg lavet en collage med meget enkle og fine midi kjoler. Kjolerne er alle meget forskellige og ligeså er prisen. Nogle af kjolerne ligger endda på under 100 DKK, eller lidt over. Utrolig billigt for så flotte kjoler.
Der findes vildt mange sprøde midi kjoler rundt omkirng, og mange af dem er meget simple, hvilket er mit foretrukne.
Sort og rød er altid en sikker galla-vinder! De farver kan man aldrig gå galt i byen med. Når det så er sagt, er det også super fedt at mixe rød og sort med hinanden. Hvis du har en sort kjole på; pift looket op med en rød læbestift og- eller et par farverige øreringe. Hvis du har en rød kjole på; tag nogle sorte smykker og stiletter på. Farverne supplerer generelt hinanden super godt. Hvis du går med en guld eller sølv kjole, ville jeg anbefale at holde smykkerne i samme stil som kjolen.

Alt i alt er disse midi kjoler simple men smukke. Jeg er selv ret vild med nr. 2, 4 og 8.
Der er links til alle kjoler og items under collagen.
Og en sidste ting; husk at det kun er fantasien der sætter grænserne.

2-g-gallakjoler

1. PLISSÉ ØRERING // 2. Criss Cross Back Midi Dr // 3. GAYNOR SATIN WRAP STRAPPY MIDI DRESS // 4. IDA THIGH SPLIT RIBBED MIDI DRESS // 5. CARA CAP SLEEVE JERSEY BODYCON // 6. VMSOFIE LACE CHOKER // 7. GRACE WIDE CHAINMAIL CHOKER // 8. Midi Velvet Dress //
9. V FRONT SLINKY MIDI DRESS CHAMPAGNE

I må have et dejligt galla! Og hold ud lidt endnu. 2.g er for nogen det hardcore og svære år i gymnasiet, men jeg kan love jer alle for, at når i endelig står med huen på hovedet, er alt jeres slid og slæb det HELE værd.

Knus og kys fra mig.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange penge brugte jeg inden afrejse?