10 elegante og sexede sorte blonde-items

Gallakjoler – 3.g

Hey loves! I anledning af at der snart er galla rundt omkring på de forskellige gymnasier, har jeg længe tænkt på at lave en galla serie til henholdsvist 1, 2 og 3.g. Jeg vil gå ud fra, at 3.g’erne er dem, som går mest op i den festlige lejlighed, så derfor starter jeg med maxikjolerne.
Det er sidste galla på gymnasiet, så selvfølgelig er det en helt speciel fest!
Nedenfor har jeg kreeret en galla-collage med kjoler og enkelte items, der virkelig får mig til at fælde en tåre over, at det ikke er mig der skal til galla iført en smuk maxi kjole i år..
For ja, når man går i 3.g er det de helt lange og eksklusive kjoler man fisker efter! De behøver nødvendigvis ikke at koste en formue; der findes flotte kjoler i alle prisklasser!

Jeg har valgt at lave collagen efter det elegante look. Størstedelen af kjolerne er derfor sorte og klassiske med enten palietter, mesh stof dekoreret med perler, plisseret, glitrende materiale eller stretchy glitterstof.
Personligt elsker jeg virkelig nr. 8 og 10. To helt forskellige kjoler, men begge med karakter.
Jeg tænker at lidt rå og store smykker, samt en rød læbestift sagtens kan pifte en sort kjole gaveldigt op. Hvis du ender med at tage en sort kjole på med palietter eller lignende, vil jeg anbefale sølv smykker. Palietter har det med at skinne og reflektere på en sølvfarvet måde.

Deruodver har jeg lagt fokus på de nedtonede pastelfarver. Feminint, nydeligt og simpelt, men stadig pompøst.
I den pastelfarvede kategori er jeg helt vild med nr. 3, fordi kjolen har en fin chokerdetalje og et lækkert snit.
Alt i alt er alle kjolerne enkle, glamourøse og sexede. Der er link til kjolerne under collagen, samt en lille personlig historie og hilsen.

galla-3-g

1. Maxi Halter Neck Dress // 2. GEM CANDY – ØRERINGE // 3. Bodycon V-neck L/S Dress //
4. Halterneck Beaded Dress // 5. Gain Dress // 6. Thorn Wheel // 7. SEN Earrings //
8. No Regrets Gown // 9. Goddess Sequin Gown // 10. Glittery Wrap Gown // 11. Velvet Choker //
12. Side Lace Up Gown // 13. Fatima Maxidress

En lille personlig galla-historie

Dengang jeg gik i gymnasiet, var jeg meget usikker på mig selv. Dette resulterede i, at jeg faktisk droppede mit 1 og 2.g galla, fordi jeg ikke følte mig god og smuk nok til at komme iført en pæn kjole, stylet hår og høje sko. Heldigvis blev mit tredje år på gymnasiet kun bedre, og jeg havde et fantastisk første og sidste galla med den bedste gallapartner og en masse dejlige mennesker! Jeg var gået all in på min kjole, fordi lejligheden var ret speciel for mig. Kjolen jeg havde på var faktisk meget enkel og klassisk, men super fin. Det var en Koko Lace-Trim Blouson Gown fra mit yndlings kjole design mærke BCBGMAXAZRIA; hvis nogen af jer kunne have interesse i at investere i en lidt dyrere kjole.

Jeg håber at indlægget har givet jer lidt inspiration på den ene eller den anden måde.
I skal se frem til en dag med smil og forberedelser, og en aften med dans, grin, alkohol og godt selskab.
Til sidst vil jeg bare ønsker jer alle et fantastisk galla når den tid kommer. Begå ikke den samme fejl som jeg. Alle bør deltage i festligheden, også selvom det måske er en skræmmende tanke for nogen. Jeg er sikker på at I alle vil skinne som sole på dagen.

– T <3

 

2 kommentarer

 • Sara

  Hej søde Thea 🙂
  Har du gjort noget for at få så mange til at følge med på din rejse på Instagram? Altså hvordan har du fået så mange følgere, der vil følge med?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Sara! Mine følgere er ikke kommet under min rejse, men har fulgt med i mit liv på Instagram i lang tid. Jeg har haft min Instagram siden 2013, så der er med årene kommet en del søde mennesker til.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 elegante og sexede sorte blonde-items