ET SKUB I DEN RIGTIGE RETNING

Kærlighed større end afstand

Hey loves! Så blev det tid til endnu et rejserelateret indlæg her på bloggen.
Jeg har fået en del spørgsmål omkring det at rejse væk fra sin kæreste i en længere periode, så det er hvad dette indlæg skal handle om.

1. En snak før afrejse!

– Hvis du står i den situation, at der er en rejse lige rundt om hjørnet og at du samtidig har en sød kæreste, er det utrolig vigtigt at i snakker om det hele før du rejser. I skal finde ud af hvad I gør og hvordan I vil håndtere den udfordring, som snart sniger sig ind I jeres tilværelse. Det er ingen hemmelighed, at en adskillelse på fire måneder er noget af en prøvelse, men hvis kærligheden er stærk nok vil det kun styrke jeres forhold på længere sigt. Set i bakspejlet vil jeg sige, at en tre måneders rejse ville have været optimalt med en kæreste derhjemme. Fire måneder er lang tid, så hvis i ikke er vant til at være adskilte kan det hurtigt blive svært.
Min kæreste og jeg har siden oktober 2015 været i et langdistanceforhold, hvilket nok har styrket vores forhold, og gjort det en smule lettere for os begge i min rejsetid.
I skal være opmærksomme på, at det er svært for begge parter, men på to vidt forskellige måder. Den rejsende kan føle savn til det hjemlige og de trygge rammer, imens personen derhjemme lever i hverdagen og i de sædvanlige rammer, og dermed kan føle sig alene i det velkendte.

Alt i alt er det vigtigt at i støtter hinandens drømme. Min kæreste har altid støttet mig i min drøm om at rejse rundt i Asien – altså lige når man ser bort fra alle de gange, hvor han generøst har forsøgt at tale mig fra det, haha! 😉

2. Hvordan holder man kontakten?

– I dag er det heldigvis nemt at holde kontakten ved lige. Facebook, FaceTime og Skype er vejen frem! Dog er der mange komplikationer ift. Wifi og netforbindelse rundt omkring i verden. Specielt i Asien, hvor nettet bestemt ikke er det bedste. Derfor må man nogen gange nøjes med at skrive, frem for at snakke sammen.
Det er vigtigt at i holder kontakten ved lige, fortæller om hinandens hverdag og hvad der sker i jeres liv mens i er adskilt.

3. Hvordan håndterer man savnet? 

– Tænk positive tanker. Tænk på alle de gode ting din kæreste og dig har været igennem. De lykkelige stunder. Gode minder. Glade tanker.

4. Kontroverser?

– Det er næsten umuligt at undgå et skænderi eller to. Misforståelser vil sandsynligvis også dukke op. Kommunikation er nøglen til et velfungerende forhold i alle sammenhænge, men over en mobil kan der hurtigt opstå fejltolkninger. Husk at snakke om tingene, vær forstående og tålmodig.
Når kærligheden er større end afstanden mellem to personer kan alt lade sig gøre.

Håber at I der står i en situation som denne, vil kunne få lidt ud af indlægget her.
Ellers må i bare have en helt fantastisk dag! Held og lykke med det hele, drømme og kærligheden.

– T <3

skaermbillede-2017-03-03-kl-09-29-49 skaermbillede-2017-03-03-kl-09-29-34 17102072_10210170332552308_1358692266_n 17124422_10210170332952318_1660773365_n
(Billeder fra Kastrup lufthavn før afrejse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SKUB I DEN RIGTIGE RETNING