Hvorfor valgte jeg et sabbatår?

Et skub i den rigtige retning

Hey loves! I dag vil jeg dele nogle tanker med jer. Noget jeg har på hjertet og noget jeg synes alle bør læse. At alle skal mindes om. I er dejlige som I er.

sol

Selvsikkerhed har ikke noget at gøre med ens størrelse, krop og udseende. Overvej det her scenarie; din hukommelse slettes. Du vågner op foran et spejl. Du er nøgen. Hvad ville din første tanke være?
En ting er jeg sikker på, og det er at absolut INGEN ville føle sig forkerte, idet omverdenen, de sociale medier og idealdyrkelsen, endnu ikke ville have sat fodspor i vores bevidsthed. Formodentlig ville spejlbilledet accepteres med det samme. Dine øjne ville se dig som et menneske og ikke en fejl i et “perfekt” samfund.
Men ja, mange af os er allerede påvirkede af alt det her kropsusikkerhed, som kan føre til selvhad. Derfor er det vigtigt at du ser dig selv med hjertet, acceptere dig selv og elsker dig selv. Alt bliver så meget bedre, tro mig!

Når jeg ser mig selv i spejlet, ser jeg ofte porer i mit ansigtet.
Jeg ser mine mange ar på benene, som stammer fra mine rejser.
Jeg ser mine lyse øjenbryn.
Jeg ser mine slappe overarme.
Jeg ser min underlige hårkant.
Jeg ser det hele. Jeg ser hver og en lille ting af disse “imperfections” og jeg føler ikke skam over noget af det. Ikke længere. Slet ikke. Og det burde du heller ikke gøre. Ingen burde føle sig forkerte. Vi er alle rigtige. Født til at være præcis som vi er (det er fandme smukt).
Stil dig selv et spørgsmål. Lever du dit liv efter hvordan du har fået fortalt at livet skal leves, eller lever du i dit liv? Livet giver så meget mere mening, hvis du lever i livet og ikke efter det.

Jeg ved ikke hvilken person du gerne vil være. Jeg ved ikke hvad dine kampe indebære eller hvordan din fortid ser ud. Jeg ved ikke hvilken part af din krop du hader eller om du allerede har opdaget gaven i at elske dig selv ned i mindste detalje. Jeg ved ikke om du er bange for dine tanker eller om de er fryd og gammen og fyldt op med positive engeriger.
Jeg aner intet om dig. Det eneste jeg ved er, at jeg skriver det her til dig, som føler usikkerhed, har mindreværdskomplekser eller noget helt tredje, fjerde, femte eller tiende.
Det er så vigtigt for dig selv og dem omkring dig, at du elsker den du er og kender dit værd. Ved hvor dejlig du selv er. Ved hvor meget kærlighed du rummer, så du også kan give kærligheden tilbage.

Start med at ændre synet på dig selv, så vil dine tanker automatisk også ændre sig til det bedre. Det du lytter til, er ofte det der kommer ud af munden på dig. Så start med at være omgivet af positive energier og lyt til munter musik.
Jeg er godt klar over at det er en lang proces. Selvkærlighed tager tid. Det sker ikke på en enkelt nat. Men igen, det tager heller ikke en livstid.
Hvordan du vælger at føle omkring dig selv og din krop, er et hundrede procent op til dig. Ingen andre. Kun dig.
De ting du vælger at tænke om dig selv, er også et hundrede procent op til dig. Det spiller ingen rolle hvad andre tænker, siger, føler, kalder eller fortæller dig. Det skal i hvert fald ikke ændre på hvordan du tænker, føler og ser dig selv.

Det hele afhænger af din egen indstilling.

Måske er du ikke helt overbevist om, at det er helt okay at være præcis den du er. Måske er du ikke kommet dertil endnu. Derfor er det godt at der findes så mange der har fokus på kropspositivitet, som kan give et skub eller to til dig, der stadig ikke har fundet vejen til et positivt selvbillede. Det er helt okay at være tyk, tynd, midt imellem, sort, hvid, brun, plettet, lav, høj, korthåret, langhåret, kaldeknæet, hjulbenet, skeløjet, at have små eller store øre – og jeg kunne blive ved! Vi er alle forskellige og det er vores styrke.

Det vigtige er, at du er klar over, at DU er den person der afgøre hvad der er rigtigt og forkert i dit liv. Hvis du har et problem med dig selv, er du den ansvarlige. Du er den person som har besluttet at der er et problem. Derfor er det i sidste ende kun dig selv, som kan løse problemet.

Skift de dårlige, grumme og grå tanker ud med nogle positive, lyse og skyfri. Når du ændre dit tankesæt, ændre hele din virkelighed sig. Dit liv leves ud fra hvordan du tænker. Destinationen for hvor dine tanker tager dig hen, afhænger udelukkende af, om du tænker gode eller dårlige tanker. Som sagt tager det tid at mestre en positiv tankegang, og selvfølgelig kan ens tanker ikke kun være positive. Livet er uforudsigeligt, og du ved aldrig hvordan du vil reagere på mange af dets påfund. Tag en dag ad gangen og øv dig i at elske den du er. Livet er ikke let og se engang hvor langt du er kommet? Hvor meget du har opnået? Det synes jeg er flot!

Kram og knus fra mig. Tak fordi lige præcis DU læste med. Du er vigtig, betydningsfuld og lige som du skal være. 

– T ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor valgte jeg et sabbatår?