ENDELIG HAR JEG FÅET OPRETTET MIN BLOG

ENDELIG HAR JEG FÅET OPRETTET MIN BLOG

Hey loves!
Tusind tak til jer, som læser mit første indlæg her på bloggen. Det betyder utrolig meget for mig. Størstedelen af jer følger nok allerede med i mit liv på Instagram, hvor jeg poster billeder, deler oplevelser og skriver mine tankestrømme ned. Alt dette vil jeg blive ved med, men fremover vil størstedelen foregå her på domænet. Jeg håber at i har lyst til at læse med!
Tanken om at starte en blog har egentlig ligget og rokket frem og tilbage inde i mit hoved, i over et år nu – så nu skulle det altså være! Jeg er virkelig spændt på at kombinere min Instagram med bloggen her.

Lidt om mig…
Jeg er en pige (eller en kvinde om man vil) på 20 år. Jeg elsker at rejse, prøve nye ting, at udfordre mig selv og alverdens andre ting! Derudover elsker jeg at være sammen med positive mennesker; min familie, veninder og kæreste.
Jeg vil beskrive mig selv som et velorganiseret rod af tanker og idéer, som jeg vil elske at dele med jer. Bloggen kommer til at omhandle alt mellem himmel og jord. Alt hvad jeg elsker. Et virvar af budskaber, rejser, inspiration, mad, hverdag, tanker, mode, sundhed og kærlighed. Så hjertelig velkommen. Jeg glæder mig til at dele en masse med jer i fremtiden. Kys og kærlighed fra mig.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG HAR JEG FÅET OPRETTET MIN BLOG